top of page

Apostle

** STAND

A Stand étteremben a magunk által megkövetelt precizitással, pontossággal és eleganciával dolgozunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a fenntartható fejlődésre, a terroirra, a regionális és szezonális alapanyagokra, a magyar termelőkkel történő együtt gondolkodásra és közös munkára, és ami a legfontosabb, az ízre. Étlapunkon elsősorban a magyar alapanyagok adta lehetőségeket törekszünk bemutatni, illetve saját elképzelésünket a magyar konyháról, hogy az minden szempontból megfeleljen a modern kor és a kortárs gasztronómiával szembeni elvárásoknak. Egyszerű, átgondolt ételeket kínálunk, és az ízek egyensúlyára, az alapanyagok megfelelő összehangolására koncentrálunk.

A minőségben nem ismerünk kompromisszumot, ugyanakkor az a célunk, hogy vendégeink kényelmesen, nyugodt környezetben kapjanak maradandó élményt. A konyhában nagy erővel és szenvedéllyel dolgozunk, és ételeinket feszengés nélkül prezentáljuk a tradicionálisan elkészített legjobb magyar és európai borok kíséretében.

Varga Norbert 1973-ban született Budapesten és 2002-ben az Alabárdos Étteremben kezdte meg sommelier pályafutását, hogy pár évvel később az olasz borokra specializálódott L’Enoteca Borbárban folytassa azt. Most ö a STAND-ban a Maître Sommelier.

+36 30 785 9139

Apostle
bottom of page